Lue kirjoitus...

Kuljun koulun vanhemmat nyt facebookissa

Facebookiin on nyt perustettu Kuljun koulun vanhemmat yhteisö . https://www.facebook.com/Kuljun-koulun-vanhemmat-220979248305008/ Käy ty...

maanantai 14. marraskuuta 2016

Joulujuhlakahvila 20.12.2016 - 2h talkootyöhaaste

Järjestämme Joulujuhlakahvilan 20.12.2016. Tapahtuma onnistuu jos saamme riittävästi talkooväkeä. Nyt on hyvä mahdollisuus hoitaa pois 2h vuodessa talkootyöhaaste ja ilmoittautua johonkin talkootehtävään.

Tarvitsemme henkilökuntaa hoitamaan neljää (4) buffet-pistettä.  

Leipojat voivat ilmoittautua tästä LINKISTÄ.
Talkootehtäviin voi ilmoittautua tästä LINKISTÄ linkki lisätty 15.12.2016 klo 23
  • Katso ensin listalta vapaat tehtävät ja paina sivun alalaidassa olevaa ILMOITTAUDU linkkiä. Täytä avautuva ilmoittautumislomake. 
  •  Jätäthän yhteystietosi, jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden.

Lisäohjeet leipojille
  • Tällä kertaa tarvitaan 20 leipojaa. Toiveena on joulutortut, mokkapalat tai kuppikakut, mutta myös oma bravuuri käy mainiosti. Toivomme myös laktoosittomia ja gluteenittomia leivonnaisia. 
  • Kerro ilmoittautuessasi mitä aiot leipoa - tieto tulee näkyviin leipojalistalle. Jos et vielä tiedä mitä aiot leipoa, voit kysyä vinkkiä yhteyshenkilöltämme: Elena Pirttisalo - p. 040 7644197 - elena.pirttisalo(at)kolumbus.fi
  • Kirjaathan paperille mitä ainesosia leivonnaiset sisältävät ja onko tehty tuote vähälaktoosinen (hyla/into), laktoositon tai gluteeniton. Lappu tuodaan leivonnaisten mukana, mielellään astiaan kiinni teipattuna.
  • Kuljetuslaatikkoon tai uunipeltiin kannattaa laittaa oma nimi (esim maalarinteippiä pellin pohjaan ja siihen tussilla nimi) jotta astia päätyy takaisin oikeaan kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti